Lea har gjort at vi er vokset som mennesker...

 

"Lea har gjort at vi er vokset som mennesker, og vi har fået øje på de ting, som er betydelige i livet."

9.B.

Profil

Jeg er 36 år gammel, uddannet lærer i 2007 og har siden da arbejdet med de ældste elever i folkeskolen samt i privat regi.  

Jeg lever selv i en moderne sammenbragt familie med dine, mine og vores barn, og har gjort det gennem de sidste 8 år. I vores bonusfamilie har vi været igennem stort set alt, lige fra retssager, konfliktmægling og familiemøder i Statsforvaltningen til hjemlige konflikter omkring bordmanérer, tv-tid og hvem må sige mor og far til hvem.    

Den første tid er præget af forelskelse, man svæver på en lyserød sky, men når hverdagen melder sig, opstår der konflikter og problemstillinger, som på ingen måde kan sammenlignes med det man kender fra den nu forliste kernefamilie.

Dengang ville jeg virkelig have sat pris på, at der havde været hjælp at hente. Det er der nu. Jeg har taget min coachinguddannelse for netop at kunne hjælpe familier som min egen.

Udover erfaringen fra min egen familie, så har jeg i kraft af mit lærerjob arbejdet en del med teenagers. Jeg har en god kontakt til denne aldersgruppe og skaber uproblematisk et tillidsforhold til de unge mennesker. Jeg har desuden været frivillig hos Børns Vilkår i 2 år, hvor jeg besvarede breve i BørneBrevkassen og tog røret på BørneTelefonen.