Delebarn.dk - et godt værktøj til skilsmisseforældre

 

Delebarn.dk er en internetportal, der skal hjælpe forældre med at kommunikere og samarbejde omkring deres børn, på en ordentlig og respektfuld måde, efter et brud eller en skilsmisse. Den centrale del af delebarn.dk er en kalender der er bygget op så de børn der er tilknyttet dit hjem kan ses i en og samme kalender

Jeg er desuden både blogger og rådgiver på dette site, som I bestemt burde kigge forbi. Se her: http://delebarn.dk/ISKUFFEN/Blog/LeaMommerHjorthBlog.aspx

Et projekt om livet i de danske bonusfamilier

 

Der findes rigtig mange bøger på både det danske og det udenlandske marked omkring det at leve i en bonusfamilie. En del af dem er set fra en professionel vinkel, men der findes også nogle stykker, som tager udgangspunkt i hverdagen. Man skal dog lede længe efter de ærlige beretninger, som stiller skarpt på de problemstillinger, som den almindelige bonusfamilie løber ind i hver dag.

 

Jeg har gennem en periode fulgt en flok danske bonusfamilier. Jeg fik lov at følge nogle af disse familier gennem tykt og tyndt over en periode på ca. 2 år. De skrev dagbog og jeg lavede løbende interviews med familierne - såvel børn som voksne.

 

I dag er jeg en masse oplevelser rigere, som jeg både kan bruge i mit coachingarbejde men også i mit eget liv. Hvem ved måske ender det en dag med en bog.