Hvad er coaching?

Har du lyst til personlig udvikling? Sætter du altid andre over dig selv? Så er det måske nu, du skal bruge tid på dig selv, og komme frem til et mere helt jeg.

Eksamensangst

Eksamen er for mange unge mennesker en tung udfordring. Mangler du selvværd og troen på dig selv, så kan jeg hjælpe dig. Jeg hjælper dig til at opbygge dit selvværd og skabe en styrke i at være dig selv - også i eksamenssituationer. 

NLP Practitioner

Neuro Lingvistisk Programmering er min værktøjskasse, som indeholder en masse værktøjer, der kan hjæpe dig til at nå netop dine mål.

Coaching for teenagers

Hormonerne kører rundt i kroppen, og livet føles nogle dage rigtigt og andre dage forkert. Det er helt naturligt, men jeg kan hjælpe med at gøre udsvingende mindre og få skabt en sikker identitet omkring den svære alder.

Coaching for par

Langt de fleste parhold kan have brug for et friskt pust ind imellem. Hvilke værdier er de essentielle for jer i jeres parforhold? Formår I at fastholde jeres værdier og leve efter dem? Jeg kan hjælpe jer til at fastholde jeres værdier og støtte op om jere fælles holdepunkt.

Bonusfamilier

Har jeres familie mødt en stor udfordring i jeres arbejde med at skabe en vellykket sammenbragt familie, så kan coaching hjælpe jer i den rigtige retning. Spørgsmål som; hvem må sige mor/far til hvem? Må man opdrage på partnerens børn? Hvordan får vi vores familie til at lykkes? dukker tit op, og det kan være en god idé at opsøge hjælpen før det er for sent.