Brevkassen

 

Sidder du med et spørgsmål om livet i det sammenbragte, rollen som bonusmor, forholdet til mandens børn, fælles børn, parforholdet i bonusfamilien eller noget helt andet, så kan du sende dit spørgsmål til coach Lea Mommer.

 

Du kan skrive til brevkassen på 2 måder:

 

1. Stil et spørgsmål - og vær sikker på svar

På denne måde får du et personligt svar, som ikke offentliggøres på hjemmesiden. Du får svar indenfor 3 hverdage i din private mailboks.

Det koster 500 kr. som du overfører via Mobilepay til 28 51 25 26, hvorefter du sender dit spørgsmål på mail - husk at oplyse dit navn og mobilnr.

 

2. Stil et spørgsmål til brevkassen - og få et gratis svar

Her sender du bare en mail til lea@bonusfamilier.dk med ordet "Brevkasse" i emnefeltet, hvor du skriver dit spørgsmål. Du kan selvfølgelig også bruge formularen til højre. Jeg får rigtig mange spørgsmål til brevkassen, så der er ingen garanti for svar, men bliver dit spørgsmål besvaret, så får du naturligvis en mail med et direkte link til svaret, når det ligger klar på www.bonusfamilier.dk.

Jeg skal bruge dit navn og din mailadresse, men hvis du ønsker at være anonym, så skriver du det bare i mailen, så offentliggøres dine oplysninger ikke.

Skriv til brevkassen